Nederlandse YouTube-sterren produceren eigen Assassin’s Creed video

Tegenwoordig inspireren verhaallijnen uit de populaire cultuur elkaar continu. Niet vreemd dat Assassin’s Creed  – een van de meest succesvolle gamereeksen wereldwijd – de inspiratie was voor de gelijknamige actiefilm. Met sterk acteerwerk van Michael Fassbender en Marion Cotillard en indrukwekkende beeldscènes, is Assassin’s Creed een film die het verhaal realistischer dan ooit weet uit te beelden. En dat inspireerde juist weer de nieuwste lichting filmmakers. De Nederlandse YouTube-sterren van Woody Wonder.

De jonge producenten Nick Janssen en Wout Kanters hebben een eigen draai gegeven aan het verhaal van Callum Lynch. Ter gelegenheid van de release van Assassin’s Creed op 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD zijn ze aan de slag gegaan met hulp van freerunners, filmkostuums en indrukwekkende locaties in het Hollandse landschap. Zo laten ze zien hoe de strijd tussen het geheim genootschap van de Assassins en de Templars eruit moet hebben gezien in Nederland. Ja, ja! Kom d’r maar eens op!

Voor de productie van Assassin’s Creed zochten de filmmakers naar verbinding tussen de point-of-view van de gamereeks en de spectaculaire achtervolging- en actiescènes uit de film. Met het talent van Wout en Nick en de acteurs, is de Hollandse spin-off van Assassin’s Creed een video die gamers en fans van actie zeker kunnen waarderen! Tenminste… dat is de bedoeling. Het oordeel laten we natuurlijk graag aan jou over.

Wat vind jij van deze Hollandse Assassin’s Creed?

 


Assassin’s Creed is nu verkrijgbaar op Blu-ray & DVD.
De 4K HD Blu-ray, (3D) Blu-ray en DVD van ASSASSIN’S CREED bevatten een kijkje achter de schermen op de set van ASSASSIN’S CREED. Daarnaast bevatten de Blu-rays allerlei leuke extra’s! Gesprekken met regisseur Justin Kurzel en een aantal verwijderde scenes met begeleidend commentaar van de regisseur en editor Christopher Tellefsen.