Assassin’s Creed Origins krijgt een speciale expositie op Utrecht Centraal. Dat maakte Ubisoft eerder vanmiddag bekend in een persbericht. Fans kunnen vanaf 24 tot en met 29 oktober terugkijken op tien jaar aan gamegeschiedenis in de Assassin’s Creed Origins Expo. 

De Assassin’s Creed Origins Expo neemt bezoekers mee naar het Oude Egypte, dat het decor vormt van Assassin’s Creed Origins, de nieuwste Assassin’s Creed-game die vanaf 27 oktober 2017 verkrijgbaar is. De expositie bevat een veelvoud aan iconische voorwerpen en momenten uit de serie, zoals standbeelden, kostuums en rekwisieten. Fans kunnen een unieke foto maken op Cleopatra’s troon of zichzelf vereeuwigen als zij net als in de game-serie in de iconische hooibaal springen. Bovendien is er exclusieve Assassin’s Creed-merchandise te koop voor de echte liefhebbers.

Assassin’s Creed Origins

Assassin’s Creed Origins is een gloednieuwe visie voor de franchise, kent een nieuw gevechtssysteem en bevat een vernieuwde verhaal gedreven ervaring. Spelers hebben als protagonist Bayek een heel land, Egypte, om te ontdekken, van woestijnen tot oases en van de Middellandse Zee tot de Piramiden van Gizeh. Tijdens hun tocht door dit grote en onvoorspelbare land, vechten zij tegen gevaarlijke vijanden en beesten.

Feestelijke opening

De Assassin’s Creed Origins Expo bevindt zich in de stationshal van Utrecht Centraal en is het resultaat van een samenwerking tussen Ubisoft en Game Mania. De Assassin’s Creed Origins Expo wordt op maandagavond 23 oktober feestelijk geopend.

 


Assassin’s Creed Origins is vanaf 27 oktober 2017 verkrijgbaar voor alle Xbox One-platformen, waaronder Xbox One X wanneer deze op 7 november gelanceerd wordt, PlayStation 4 (Pro) en Windows PC.
Voor meer informatie over Assassin’s Creed, ga naar assassinscreed.com.