Zoek je nog iets opvallends om je cv mee op te pimpen? Mooi! South Park organiseert namelijk I Am The Fart. 

De ‘I am the Fart’-competitie is een unieke wedstrijd waar de gelukkige winnaar op een heel speciale manier deel uit gaat maken van de nieuwe videogame South Park: The Fractured But Whole. Het geluid van de scheet van de winnaar wordt namelijk gebruikt voor de dodelijke en krachtig ruikende ‘wapens’ van hoofdrolspeler de New Kid.

Ben jij de scheet?

Deze wereldwijde competitie loopt van 2 oktober tot 16 oktober 2017. De geurige kandidaten hoeven slechts één video te plaatsen op www.iamthefart.com waarin ze hun speciale kunstje laten zien. De jury bestaat uit leden van de San Francisco Studio waar de game wordt ontwikkeld, de befaamde Mr Methane en een vertegenwoordiger van South Park Digital Studios. Na de inzendingsperiode kiest deze jury een winnaar die vervolgens af mag reizen naar Ubisoft San Francisco om zijn of haar (scheet)geluid op te nemen voor in de game.

Deze unieke en nooit eerder vertoonde competitie is gecreëerd om de South Park: The Fractured But Whole spelerservaring te verrijken en anderen kennis te laten maken met het universum van de game. I am the Fart is samen met Buzzman ontwikkeld, precies een jaar na de creatie van de inmiddels legendarische Nosulus Rift, een favoriet onder fans van South Park.

 

De wereldwijde ‘I am the Fart’-competitie start op 2 oktober en de resultaten worden gepubliceerd op 23 oktober 2017.


Over South Park: The Fractured But Whole

The Fractured But Whole is de buitensporige opvolger van het succesvolle South Park: The Stick of Truth uit 2014. Met de toenemende misdaad in South Park zijn de straten gevaarlijker dan ooit. Dit dorp heeft een held nodig. Eric Cartman ziet zijn kans schoon en creëert de beste superhelden-franchise ooit, ‘Coon and Friends’, met zichzelf, The Coon, in de hoofdrol. De speler vervult wederom de rol van de New Kid en wordt lid van Coon & Friends om te vechten voor bekendheid en zijn of haar plek naast de andere kinderen.

South Park: The Fractured But Whole is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Voor meer informatie over South Park, bezoek www.southpark.ubisoft.com
Voor meer informatie en deelname aan ‘I am the Fart’, bezoek www.iamthefart.com.

Foto’s © Ubisoft
Check hier de preview van South Park: The fractured but whole