Jullie kennen Capcom nog wel. Die studio die vroeger kwaliteit afleverde met MegaMan en Street Fighter, en die tegenwoordig vaak genoemd wordt met de gevreesde woorden “microtransactions”, “Waarom niet op een Nintendo console waar ze thuishoren?!” en “ALWEER EEN PORT?!”

Zoals jullie wellicht weten komt Resident Evil: Revelations, het spel wat geport is naar bijna iedere moderne console (en binnenkort nógmaals in HD), naar de Nintendo Switch samen met de sequel Resident Evil: Revelations 2. Deze twee games waren een succesvolle return to form voor deze langlopende serie en ontvingen veel positieve recensies. De eerste game kwam jaren geleden voor het eerst uit op de 3DS en daarna volgde de WiiU, Xbox One, PS4 en PC.

Waarom zou je dan nu wéér hetzelfde spel gaan spelen? Buiten het feit dat je de spellen nu ook in de schoolkantine kan spelen geeft Capcom ons óók twee extra minigames waarin je currency kan verdienen voor in Raid Mode.

De eerste game is een soort op Duck Hunt geïnspireerde shooter genaamd Ghost Ship Panic en de tweede game heet Ghosts ‘n Homunculi, die lijkt op een game waarvan me de naam even ontschoten is. (hehe)

Is dit voor jou een reden om het spel (nogmaals) aan te schaffen? Voor mij wellicht wel.

Simon out.