De Electronic Entertainment Expo, kortweg de E3, is losgebarsten. Tot en met 15 juni is het Los Angeles Convention Center the place to be. Daar laten de grootste game uitgevers en ontwikkelaars zien wat zij het komende jaar in petto hebben voor ons.

Dag 1

Officieel de eerste dag van de E3, vandaag kunnen alle consumenten, recensenten en alle andere belangstellende de beursvloer op om de nieuwste games te spelen op de stands van alle grote spelers in de gamewereld. Tussendoor worden er ook nog wat kleinere persconferenties gehouden, zoals door Nintendo en zijn er enkele presentaties van de allernieuwe gametitels.

Nintendo

Zij kwamen vooral met nieuwe games voor de Nintendo Switch gameconsole. Zoals daar zijn een nieuwe Kirby game, een nieuwe Pokemon game, Super Mario Odyssey, Rocket league, een nieuwe Yoshi game en Metroid Prime 4. Bekijk de hoogtepunten van de Nintendo presentatie hieronder.

 

Destiny 2
Online multiplayer first-person shooter van Activision. Ondanks dat de Xbox One X de sterkste spelcomputer tot nu toe is en gemakkelijk 4K en 60fps aan zou moeten kunnen. Is zojuist bevestigd dat Destiny 2 op slechts 30fps zal draaien.

 

Lawbreakers
Nog een multiplayer first-person shooter, te spelen vanaf 8 augustus voor slecht € 29,99. Er zou binnenkort nog een BETA komen maar daar is weer geen datum van bekend gemaakt.

 

Wolfenstein II: The New Colossus
Twee dagen terug al de Full reveal trailer nu een nieuwe video met gameplay beelden met exclusief commentaar van het development team.