De Electronic Entertainment Expo, kortweg de E3, is voorbij. De afgelopen dagen hebben we de allernieuwste games kunnen zien die het komend jaar gaan verschijnen.
Naast al het nieuws van de groten der aarde, zijn er ook tal van games aangekondigd door kleinere, of minder bekende gamestudios.

Dag 3

Hidden Agenda
Ontwikkeld door supermassive Games en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. Je speelt als detective of officier van justitie, beide dames zijn betrokken bij de zaak van een seriemoordenaar genaamd The Trapper. Door middel van quick time events is de uitkomst van het verhaal te bepalen.

 

Vampyr
Ontwikkeld door het Franse Dontnod Entertainment. Uitgegeven door Focus Home Interactive, de helden die ook Farming Simulator uitgeven. Deze RPG speelt zich af in Londen rond 1918. Speel als een vampierdokter, die een geneesmiddel moet ontdekken om de met Spaanse griep besmette bevolking te redden. Maar tegelijkertijd moet hij zijn verlangen naar bloed onder controle houden en uit handen weten te blijven van vampierjagers.

 

Hellblade: Senua’s Sacrifice
Onafhankelijke AAA gamestudio Ninja Theory komt op 8 augustus met de game Hellblade: Senua’s Sacrifice. De game is gebaseerd op de Keltische- en Noorse mythologie. Hoofdrolspeelster Senua begint aan een reis door een hellige onderwereld ontstaan door haar eigen psychoses en trauma’s.

 

Strange Brigade
Rebellion Developments komt met Strange Brigade, een third-person shooter jaren 30 adventuregame vol gevaar, mysterie, mummies en zombies. De trailer is heel leuk in elkaar gezet!

 

Ace Combat 7: Skies Unknown
Ontwikkeld en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. Game vol straaljagers, vliegtuigen, realistisch vormgegeven luchten en vergezichten. Straaljagers zijn volgehangen met de modernste wapens om de meest gevreesde vijanden uit te schakelen.

 

Dead by Daylight
Een survival horror game ontwikkeld door Behaviour Interactive en uitgegeven door Starbreeze Studios. Speel als overlevende en probeer te ontsnappen, of speel als de killer en jaag op de overlevenden. Ieder personage heeft zijn eigen specifieke kenmerken die je kunnen helpen. Kwam al eerder uit voor de PC en is nu aangekondigd voor de gameconsoles.

 

Lego Marvel Super Heroes 2
Alles wat Lego aanraakt verandert in goud de laatste tijd, de films en games hebben het stoffige imago van Lego voor goed weggepoetst. Ook deze game zit weer vol humor, aardige graphics maar vooral heel veel superhelden. En dat alles ‘gebouwd’ is met Lego steentjes maakt het helemaal af!