Sinds de ESL Benelux zijn eSports ook in Nederland in opmars. Grote en kleine eSports events schieten als paddenstoelen uit de grond! 

ROG Masters 2017

Zo ook ROG Masters 2017; en wereldwijd eSports-toernooi voor talenten in de games Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) en Dota 2. Iedereen uit de Benelux mag meedoen aan dit regionale kwalificatietoernooi! De beste spelers strijden voor een prijzenpot van €5.000 per game. Bovendien maken ze kans om zich te plaatsen voor de grote finale in Azië, waar met beide games $250.000 prijzengeld valt te winnen! Holy Shit!

De Benelux Regional Qualifier van de ROG Masters is het gevolg van een samenwerking tussen ASUS Benelux en ESL Benelux, onderdeel van wereldwijde eSports-marktleider ESL. “We zijn ontzettend blij dat ASUS de groeiende eSports-beweging in de Benelux omarmt. Het is fantastisch om eSporters uit de Benelux de kans te geven om mee te kunnen doen met de prestigieuze internationale ROG Masters”, aldus Jaap Visser, managing director van ESL Benelux.

Meedoen?

Gamers kunnen zich vanaf nu hier inschrijven voor de games CS:GO en Dota 2, en kunnen het vervolgens op ESL’s online platform tegen elkaar opnemen om zich te plaatsen voor het officiële regionale finales op 5 augustus in de studio van ESL Benelux.

Tekken World Tour

Namco doet nog een duit in het Beneluxe zakje en biedt Europese eSporters ook de kans zich te kwalificeren voor Tekken World Tour. Spelers proberen zich op deze toernooien te kwalificeren voor de grote finales in Amerika om te strijden voor ruim $200.000 aan prijzengeld. Geen misselijke prijzen!

Het toernooi, Tattakai Holland XL, vindt op 9 juli plaats in het Patronaat te Haarlem en je kunt je nog inschrijven. Kijk hier voor meer informatie: http://www.patronaat.nl/9-7-2017/tattakai-holland-xl-official-tekken-world-tour-challenger-event

 


De inschrijvingen voor ROG Masters 2017 zijn nu geopend op https://play.eslgaming.com/benelux/asus-rog-qualifiers-benelux. Kijk hier voor meer informatie en wie weet ben jij de volgende professional in de eSports: https://www.rog-masters.com/en/start