Deze maand komt er een spelletje van eigen bodem: Fruity Smoothie! In deze couch co-op moet je samen een lekkere smoothie maken. Je krijgt een recept voor een smoothie en een bepaalde tijd om deze te maken. De middelen zijn beperkt en je móet samenwerken. Samen deel je bijvoorbeeld een gieter en alleen door een soepele samenwerking zul je op tijd je smoothie klaar hebben.

Wooden Shoes Games bestaat uit 15 studenten die 13 weken de tijd kregen om een game in elkaar te zetten. Daar rolde een spel uit dat je doet denken aan games als bijvoorbeeld Overcooked: een hectisch spelletje waarbij je vriendschap soms even goed op de proef wordt gesteld. Tegelijk levert het een hoop hilarische situaties op.

 

Het spelletje ziet er schattig en vrolijk uit. De low poly graphics en de gameplay zouden de Switch trouwens niet misstaan. Wie weet? Voorlopig staat Fruity Smoothie gepland om op 21 december (ook nog eens de verjaardag van deze editor) op Steam verkrijgbaar te zijn, free to play!

Check hier de Steampagina en mis het niet!

 

Abyx wil meer Nederlandse initiatieven in de spotlights zetten. Ken jij er eentje die echt de aandacht verdient? Stuur ons een mail op info@abyx.nl!