For Honor Season 4: Order & Havoc start op 14 november op PlayStation 4, Xbox One en PC. Order & Havoc voegt onder andere een 4v4 Tribute Mode, twee gloednieuwe Helden, twee extra maps, nieuwe aanpassingsvoorwerpen en gameplayupdates toe aan For Honor. Om ook nieuwe spelers een kans te geven om For Honor te ervaren, vindt er daarnaast van 9 tot en met 12 november een Free Weekend plaats op alle platformen.

Nieuwe Tribute Mode en Ranked Dominion Mode

De Tribute Mode introduceert een gloednieuwe manier van spelen. In deze nieuwe modus worden teamwork en communicatie belangrijker dan ooit. De spelers verzamelen en verdedigen offers die verspreid liggen over de map. In twee teams van vier strijden de Vikingen, Ridders en Samoerai om de winst, door de offers op hun altaren te plaatsen en daar te houden.

Afhankelijk van op welk altaar het offer gezet wordt, krijgt het team een bonus op bepaalde statistieken, waardoor spelers strategisch na moeten denken over waar ze een offer plaatsen. Het team dat aan het einde van de ronde de meeste offers bezit, wint.

Naast de Tribute Mode, introduceert For Honor later in het seizoen de Ranked Dominion Mode. Spelers vormen in deze modus teams met hun vrienden en strijden online voor prijzen.

Nieuwe maps en Helden

Season 4 introduceert twee nieuwe maps: Market Town en The Gauntlet. Ook voegt het seizoen twee gevaarlijke krijgers toe, waardoor alle facties nu zes unieke speelbare Helden hebben:

  • Aramusha (Samoerai Hybrid) – De Aramusha maken gebruik van twee katana’s, zowel verdedigend als aanvallend. Ze analyseren het slagveld en kunnen snel ontwijken en aanvallen. Zo spelen zij in op de fouten van hun tegenstanders en straffen zij deze fouten direct af met een serie snelle aanvallen.

 

  • Shaman (Viking Assassin) – Shamans zijn uitgerust met een bijl en een dolk. Zij gebruiken deze twee wapens met hoge snelheid en met dodelijke precisie. Ze zijn wild en agressief en zijn het sterkst wanneer ze de aanval zoeken. Als wilde beesten springen ze op hun vijanden, aangezien Shamans dodelijker worden zodra hun vijand op de grond ligt.

Free Weekend!

Van 9 tot en met 12 november is er een free weekend van For Honor. Ideaal als je de game nog niet in je bezit hebt. Tijdens deze dagen speel je de volledige game met alle extra content die op dat moment beschikbaar is.

Het Free Weekend is vanaf 7 november te pre-loaden op PlayStation 4 en Uplay PC. Voor de krijgers die geen genoeg kunnen krijgen van For Honor tijdens het Free Weekend, loopt er een aanbieding met kortingen tot wel 60% op de volledige game.

Je kunt je hier alvast registreren voor het Free Weekend.

Extra info:

Mocht je meer willen weten over de nieuwe content van Season 4: Order & Havoc, dan kun je op 11 november vanaf 19.00 uur terecht op twitch.tv/forhonorgame voor de For Honor Season 4 Live Stream Reveal.

Dit live event draait daarnaast helemaal om de Season 3 Competitive Final, waar de wereldwijde winnaars van de Season 3 Team Invitational kwalificaties samenkomen en strijden in een 4v4 Dominion-toernooi. Daar wordt dan ook bepaald wat het dodelijkste For Honor-team ter wereld is.