Eindelijk is hij er dan! De nieuwe trailer van Star Wars: The Last Jedi is gearriveerd! Rian Johnson (Brick, Looper) adviseerde gisteren nog om niet de nieuwe trailer te kijken, maar dat was uiteraard een ‘gebbetje’ van de regisseur van deze ‘installment’.

Mijn gevoel? Ik hoop dat de donkere toon van de trailer overeenkomt met de film. Ik hou hier wel van, tevens vind ik dat ook wel eigentijds, gezien de wereld waarin wij tegenwoordig leven.

Om dan maar even af te stappen van de vakken Filosofie en Maatschappijleer, wil ik echt weten wat dat cutesie penguin/konijn beestje is wat naast Chewie zit! Ik ben een ‘sucker’ voor dit soort beestjes. (edit: het is een Porg)

En Leia… Ieder keer als ik haar zie dan rollen de tranen over mijn wangen. Echt mijn spirit animal.

‘Colour me mega-excited’. Jullie?

Simon out.