Whoee! Vanaf vandaag is Mario + Rabbids Kingdom Battle verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Mario + Rabbids Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen het bekendste videogamepersonage, Mario, en de ondeugende en chaotische Rabbids. Hun missie: het Paddenstoelenrijk herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze draaikolk.

Story & Coöp

Mario + Rabbids Kingdom Battle is ontwikkeld door Ubisoft en draait om Mario die, samen met zijn nieuwe vrienden, op avontuur gaat om vier bekende werelden te doorkruisen met behulp van turn-based combat. De helden van het Paddenstoelenrijk maken gebruik van meer dan 250 unieke wapens, die elk andere eigenschappen en statistieken hebben, om hun vijanden te verslaan. Door drie helden te kiezen uit een selectie van acht, combineren spelers de verschillende persoonlijkheden en vaardigheden van deze personages, waardoor geen enkel gevecht hetzelfde is.

Daarnaast krijgen spelers van Mario Rabbids Kingdom Battle de kans om te gamen tegen vrienden. De coöp-uitdagingen bestaan uit drie verschillende moeilijkheidsgraden. Je kunt natuurlijk dankzij de Nintendo Switch altijd en overal spelen!

Twijfel je nog? Blijf Abyx dan in de gaten houden, want er volgt nog een uitgebreide review.


Meer info? Check de website van Mario + Rabbids