Lekker even gamen? Vergeet je blik energiedrank niet! En al helemaal niet nu Monster Energy en Assassin’s Creed iets tofs voor je hebben klaarliggen.

Gisteren werd bekend gemaakt dat Assassin’s Creed en Monster Energy de samenwerking zijn aangegaan. Nu kun je denken: lekker boeiend. Wij dachten eerst ook dat het weer om wat gesponsorde bullshit zou gaan waar niemand wat aan heeft, maar gelukkig maakt Ubisoft een en ander duidelijk. Bij aankoop van blikken Monster Energy, maak je als speler kans op speciale Assassin’s Creed prijzen.

Om de lancering van Assassin’s Creed Origins te vieren, knalt Moster Energy de iconische karakters uit de game op maar liefst 500 miljoen (wat?!) blikken. Eén van die karakters is hoofdpersoon Bayek en de andere twee? Die kun je zelf vanaf 1 oktober ontdekken. De blikken liggen in winkels door heel Europa.

In-game bonuscontent

Vanaf dat moment kun je de blikken gaan verzamelen en op ieder blik is een code te vinden. Deze codes wissel je in op de website en bam! Je hebt in-game content vrijgespeeld.

Losse blikken verschaffen spelers met pakketten grondstoffen (ijzer, hout, dierenhuiden) of pakketten met in-game geld (Drachmas) die zij tijdens hun reis door Egypte goed kunnen gebruiken. Blikken in een 4-pack verschaffen fans zelfs unieke wapens, zoals het Dust-Biter zwaard, de zware Face-Breaker, de Scepter of Thaati en de Rain Bow.

Speciale prijzen

Als onderdeel van deze samenwerking worden naast in-game items, ook prijzen zoals gameconsoles, Assassin’s Creed Origins games, Monster Energy gamingkoelkasten en exclusieve Monster Energy kleding weggeven.

Klinkt toch als een toffe aanloop naar de release toe. Nog even geduld! Assassin’s Creed Origins is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor Xbox One, Playstation 4 en PC.