We hebben er nog weinig aandacht aan besteed op Abyx, maar voor diegenen die het op magische wijze ontgaan is: Assassin’s Creed Origins is eindelijk hier! In 2016 sloeg Ubisoft een jaartje over. Kut voor de fans, máár dat lange wachten wordt wel beloond. Je krijgt een dikke game waar je een stukje langer over doet dan je gewend bent. Reken maar op een uur of 40 / 50. 

Allemaal hartstikke mooi! En gisteren kwam er ook nog een Origins HDR Patch online die het mogelijk maakt om je game helemaal aan te passen op het gebied van luminance en noem-het-allemaal-maar-op. De komende tijd zullen er ongetwijfeld nog wat patches verschijnen om de (kleine) bugs te verhelpen, maar man! Al met al kunnen we toch wel tot de conclusie komen dat het een heel aardige game is… En dan drukken we ons zacht uit.

Ubisoft pakt de release van de game natuurlijk groots aan. Op Gamescom stonden er al rijen dik (met stoeltje en al, je moet wat) te wachten op een glimp van Assassin’s Creed Origins, maar ook tijdens de release week konden fans de Assassin’s Creed Expo op Utrecht Centraal bezoeken. Assassin’s Creed Origins is het paradepaardje van de ontwikkelaar. En fucking terecht!

Het wordt tijd om dat te vieren met jullie.

Jij maakt daarom kans op een exclusief goodiepakket van Assassin’s Creed Origins.

Wat er in dat pakket zit is een verrassing!

Hoe doe je mee?

Twitter:

Volg Abyx op Twitter en retweet het vastgepinde bericht over Assassin’s creed. Je maakt zo direct kans om het surprise pakket te winnen! Mocht je de winnaar zijn, dan nemen we contact met je op via een PB!

Geen Twitter account? Laat een reactie achter!

Heb je geen Twitter account? Laat hier onder in de comments (het ‘reply’ vakje) weten dat je kans wilt maken op het surprise pakket. We gooien je naam dan in de loting. Let op! Vul een geldig e-mail adres in, zodat we contact met je op kunnen nemen als jij de winnaar bent.

 

Je kunt niet meer meedoen met deze winactie. Van harte gefeliciteerd Yassin! Het pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op! 

 

 


Regels: 
De Assassin’s Creed Origins winactie loopt van 4 november tot 10 november. De winnaar wordt bekend gemaakt in de nieuwsbrief* én via Twitter. We nemen contact met je op als je gewonnen hebt. Het is daarom belangrijk dat je ons volgt op Twitter of een geldig e-mail adres achterlaat bij je comment (dit e-mail adres is niet te zien voor anderen). Als dit niet het geval is, zullen we een andere winnaar kiezen.
Deze winactie is in samenwerking met Ubisoft NL

*Inschrijven voor de Abyx nieuwsbrief kan hier.